torsdag 27. januar 2011

Isbjørn of Sweden

Jeg har lenge tenktpå å teste utdet merket, har hørt utrolig mye bra om de klærne , fra de som har hatt de til barna sine.
Så nå har jeg endelig kjøpt jakke å 2 luer, bukse har vi allerede kjøpt men ikke testet ut.Klærne er kjøpt fra nettbutikk i Danmark, var ikke noen her som hadde den blå jakken så.
Jeg vil jo ikke at poden skal h regnklær , så derfor er vi avhengig av klær som holder tett, det skal de her gjøre hvertfall.
Gleder meg til å teste ut.

Dette står om Isbjørn of Sweden på www.sportagile.no





Isbjörn of Sweden
- et bevisst valg!

Små barn driver ekstremidrett hver eneste dag uten særlig anstrengelser. Siden et barn har lettere for både å fryse og svette enn voksne, er det en selvfølge at barn trenger klær som puster og som er vind- og vanntette.

Isbjörn of Sweden er funksjonelle klær til aktive unger mellom 0 og 8 år. Dette er plagg som er spesielt utviklet med tanke på god design og de beste materialer som tåler barns tøffe lek og nærkontakt med naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (ØKO-Tex, resirkulerte fibre).

ISBJÔRN of Sweden har en god miks av plagg med mange kombinasjons-muligheter. Dette er klær som gir barnet en god opplevelse og den beste komfort uansett aktivitet. ISBJÔRN of Sweden består av plagg i fem kategorier: Nærmest kroppen, mellomskikt, skallplagg, fórede plagg og tilbehør.

Utstyrer du ditt barn med plaggkombinasjoner fra ISBJöRN of Sweden, har du plagg som holder. De tåler tøff bruk og de tåler vask og tromling på lav varme uten å miste sin funksjonalitet, farge eller fasong. Men de tørker så fort at tromling ofte er overflødig. Du vil nok oppdage når sesongen er over at klærne kan gå i arv eller selges.

Med ISBJöRN of Sweden vil du oppleve glade og fornøyde barn som tidlig vil elske å være ute og oppleve naturens eventyr...
































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar