onsdag 12. januar 2011

Første del av ferien er bestemt

Hit skal vi, tipper poden blir storfornøyd med den plassen her ja.:)

Dette sto i vg: De ga plssen terningkast 6!

Daftö Resort: Barnas badeparadisDette er en enorm campingplass med 650 plasser, og har «alt» inkludert egen bilvaskehall! Men plassen har likevel klart å beholde mye av campinglivets sjarm.

Det har mange nordmenn skjønt, for det er mange norske gjester her, spesielt «fastboende».

Telt- og vognplassene ligger skrånende ned mot sjøen og plassen er delt opp i en nord- og en sørdel, atskilt av veien ut til Saltø. Alle veiene til plassene er asfaltert så det er ypperlig å bruke sykkel og sparkesykkel her.

Alle barnefasilitetene har pirattema, så også lekelandet øverst på campingen. I tillegg finnes det fem mindre lekeplasser spredt rundt.

Det er ikke alltid sol og varmt vær i Skandinavia. Men på Daftø kan du kose deg i de oppvarmede bassengene selv om det pøser ned!

Daftø ligger innaskjærs og har to små strender med badebrygge, stupetårn og vannsklie. I tillegg kan du sykle ut til de herlige strendene Saltø og Tjernø noen kilometer lenger ut.

Restauranten serverer middagsbuffé, à la carte og pizza til overkommelige priser. I tillegg finnes det tre mindre cafeer som også serverer varm mat.

Dersom man ønsker mer enn late dager på stranden, er det et vell av aktivitetstilbud: barneklubb, massasje, morgenyoga, båtutleie og daglige kveldsshow. Man kan også ta en båttur til Kosterøyene.

2 kommentarer:

  1. Jeg kjenner noen som har vært der, og de sa det var helt SUPERT ! God tur, og kos dere !

    SvarSlett
  2. Ja jeg har ogsså bare hørt gode tilakemeldinger , fra de som har vært der, så satser på det blir bra:)

    SvarSlett