søndag 24. april 2011

Andre halvdel av påsken.

Den har vært like fin som den første, det er rett og slett deilig med sol, vennebesøk, glade barn som er ute og leker+++
Lørdag vardet først skattejakt for å finne påskeegget så dro vi på butikken for å handle, der møtte Kasper en av bestevennene fra den gamle barnehagen, han spurte om Kasper ville være med han hjem og det var ikke nei i K sin munn, Så da satt han på med de. Jeg og Espen tok oss en lang og god tur på sykkel, det var deilig å trene litt. Etterpå ble det vasking av gulv ,litt rydding og pizzalaging før vi hentet K. Han hadde hatt det helt supert , å de to små har allerede gitt beskjed om det ikke blir lenge til neste gang;)
I dag ringte Irene og lurte på om vi ville være med på tur bak aka arena , det ville vi selvsagt så da møtte vi de nede på stadion og gikk tur til vannet. Barna lekte lenge nede ved vannet og jeg og Irene skravlet, en fin fin tur.
Da vi kom hjem ville K besøke en gutt i barnehagen, så da dro vi til de:) Etterhvert endte de opp her å så kom det 2 gutter til på besøk.

I morgen skal jeg og K til Christine og barna, vi gleder oss til det.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar