lørdag 5. juni 2010

Glemmer visst bloggen

Travel hverdag for tiden og bloggen blir litt glemt.
Skjer ikke så mye som er verdt å srkive om heller egentlig, dagene går bort i møter, bursdager, trening, bading og samvær med venner og familie.
Det er strlende vær på Østlandet og det må nytes.
Vi kjøpte oss badebasseng før i uken og det brukes flittig.
Mini elsker å bade, tror han kunne sovet i bassenget om han hadde fått lov.:)

Noen bilder kommer det hvertfall.Blant annet fra da Espen og Kasper var på skattejakttur på Storelva, k med den nye genseren han fikk av Farmor og k i det nye bassenget.2 kommentarer:

 1. So artige bilder, Heidi! Julie Kristin hadde nok misunt Kasper for det flotte bassenget med enda til sklie! Ho elska å bade :)
  Og Kasper va so stilig i sjørøver kostyme! Julie Kristin he heilt dilla på kaptein sabeltann, so trur Kasper og ho hadde blitt gode leikekamerater, he he :)

  Håpe alt står bra til med dokke! Heldige dokke som he fått sommar! Her lar sommaren vente på sej. He hatt fine daga med sol og blå himmel, men en kald vind som ødelegge sommarfølelsen..

  Ha fortsatt ei fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Heia:)

  Tusen takk, bassenge e høgt elska her i huset, sklia passa perfekt oppi, kasper he vel egentlig blitt litt for stor for den so den blir flytta på hytta til mamma og pappa neste helg:O)
  He he, Kaptein Sabeltann he blitt favoritt her i huset også, so vi skal dit en tur i sommar før vi teke turen til Volda.

  Kjedelig med kald vind da, satsa på fint vær til helga når vi skal på hytta å feire mamma sin bursdag.
  Håpe alt e bra med dokkke.
  God helg:)

  SvarSlett