lørdag 27. februar 2010

Kasper har blitt operert igjen


Vi fikk egentlig time i mars kl 11.30 men jeg ringte og avbestilte , grunnet tidspunktet. Det er altfor lenge for en gutt på 3år å ikke få spise før langt på dag, han skal jo faste i 6 t før operasjonen, så vente en stund etter operasjonen før han spiser.
Onsdag ble vi oppringt av en hyggelig dame, som lurte på om vi ville ha time på torsdag kl 9. Det sa vi ja til.

Operasjonen gikk veldig bra, de har gjort om på litt ting siden sist å det fungerte bedre for kasper sin del.

Så når vi kom fikk han ett beger med flytende bedøvelsesmiddel, det gjorde at han ble sløv litt etter litt.Siden vi sliter med stikkpiller så ventet de med det til han hadde sovnet.
Så trillet vi han inn på operasjonsalen, hvor de satte veneflon, hun første som prøvde , bommet 2 ganger, det ble hyl og skrik men så kom noen andre og hun klarte det på 1 forsøk på andre armen. Vi så han ble litt sløv, så de spurte om han var trøtt:
Nei det er jeg ikke og jeg skal ikke sove, var svaret.. De lo godt da:)

Han ble litt krakilsk før han sovnet men det var veldig vanlig.
Det flytende han fikk gjorde også at han sov lenger etter operasjonen var ferdig. Var på vei til å våkne etter 25 min, da puttet de litt mer bedøvelse i sånn at han skulle sove 20 min til, men han slo til å sov til sammen litt over 1 time:)

Våknet og skulle ha av alt av slanger osv på hånden, det var greit. Så satt han og koste på fanget , før han igjen ville hvile litt i sengen.
Etterhvert fikk han tilbud om saft og kjeks, saft ville han ikke ha, siden hun som ga han det flytende bedøvelsesmiddelet sa det var saft for å få det i han.. Så da ba han om vann.
Fikk også is av de , det var godt.

Han har nå fått 2 nye dren, de fjernet de som var der fra før og så fjernet de polyppene.
Formen hans er fin, litt sløv var han hele torsdagen, å det kom endel blod ut fra nesen men det kom visst til å være sånn noen dager.

Alt i alt var det mye bedre enn forrige gang. Følte de var mer interesert i at Kasper skulle ha det bra , å at det ikke skulle bli mye hyl og skrik. Det var godt for oss foreldre også.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar