torsdag 21. oktober 2010

Billetter i skuffen

Jeg og Espen skal til Riga:)

Første turen vår uten barn på 4,5år.
Det blir digg, selv om jeg kommer til å savne mini masse, har aldri vært borte fra han så lenge før jeg.

Vi skal ikke dra før i Mars, men gleder meg likevel jeg. Vi skal feire 5 års bryllupsdag der:-)
Gleder meg, håper jeg får til litt spabehandling der også, er jo så billig der.
Vi drar tidlig på en fredag og kommer hjem mandagskveld:)

Disney on ice i januar.
Billetten er en av julegavene poden får i år, tipper han kommer til å bli knallfornyød.
Dette står om showet:


Endelig er Disney On Ice tilbake! Gled deg til underholdning for både store og små når vårt nyeste familieshow Disney On IceSM Disneyland Adventure kommer til Oslo Spektrum.

Bli med Mikke og vennene hans til den fantastiske fornøyelsesparken Disneyland®.
Opplev dans med Baloo på Jungle Cruise™, rock-n-roll med Stitch i Tiki rommet, oppskyting med Buzz Lightyear på Space Mountain™ og Mad Tea Party™ med Alice og Mad Hatter!

Det blir både spenning og glede når den slemme Malifika forsøker å ødelegge ferien til Mikke, Minni, Donald, Dolly, Langbein og Pluto. Heldigvis dukker supeheltene fra De Utrolige opp og ordner opp!

Disney on IceSM er en tradisjon for mange og er et supert julegavetips som både barn og voksne har glede av. Publikum kan la seg underholde av spektakulære kulisser, glitrende kostymer og fabelaktig musikk som vekker gode minner og varme følelser hos alle generasjoner.

Bli så trollbundet av gleden, spenningen og den herlige musikken i denne nesten to timers familieforestillingen; at du ikke ønsker å reise hjem igjen fra Disney On IceSM Disneyland Adventure i Oslo Spektrum.


3 kommentarer:

 1. Det blir en fin måte å feire 5-års bryllupsdag på :) Fint i Riga! Har aldri sett julebilder derfra før. Ser at det har gått an å ta en førjultur dit også ja :)

  SvarSlett
 2. So herlig da!! Hørest ut som en fantastisk måte å feire en 5års bryllupsdag. Skjønna godt at det sikkert blir rart å vere vekke so lenge uten lisjeguten, men ej trur vi foreldre berre he godt av å fare på slike kjærstetura :)

  Ha fortsatt ei fine helg! :)

  SvarSlett
 3. Ja en førjulstur hadde nok vært fint det også.:)
  Tina: Ja det trur ej også, men likevel so blir det nok rart. Men sånn e det vel når man ikkje e bortskjemt med barnevakte.

  SvarSlett