søndag 24. februar 2013

Ringkollen

Det var nydelig vær når vi sto opp i dag, så da bestemte vi oss for å dra på Ringkollen å stå på slalåm. Dvs mann og barn skulle det, jeg har ikke hentet de nye skiene på posten ennå så da fikk ikke jeg stått. Poden storkoste seg og ville ikke hjem da skiheisen stenge, så han foreslo at vi kunne dra videre til noen som hadde åpent lenger;) Nå vet vi hvertfall hva helgene skal gå til fremover, ingen tvil om det nei.

lørdag 23. februar 2013

Disney on ice

I Januar tok jeg og K turen til Oslo, vi skulle nemlig på Disney on ice sammen med ei veninne og datteren hennes. Først tok vi bussen til Oslo, så gikk vi til hotellet og la fra oss bagasjen, etter en liten stund Kom H og H på besøk på rommet, skravla gikk til vi måtte begynne og gjøre oss klare til å dra til spektrum. Showet var veldig bra, barna og de voksne koste seg ,vi var så fornøyde at vi allerede har bestillt billetter til neste år også. Anbefales virkelig.! Noen bilder fra showt, vi tok veldig mye bilder så jeg kan ikke legge ut alle sammen,.

Tur til Reptilhuset

Idag tok vi turen til Oslo og reptilhuset, der har vi aldri vært før. Det var ikke så stort men de hadde likevel en del dyr der, dyr som Tarantella, krokodille, skilpadder, slanger ,papegøye++ Jeg holdt en kongepyton, det hadde jeg aldri i verden trodd jeg kom til og gjøre noen gang, jeg liker vikrelig ikke slanger. Det var faktisk ikke så skummelt som jeg trodde det skulle være.:) Poden holdt halen til slangen, jeg synes han var supettøff siden han virkelig var redd da han så slangen, men han overvandt frykten og tok halen i hånda, tøffingen min. Jeg anbefaler dere som ikke har vært der, om å ta en tur.:)