søndag 24. april 2011

Andre halvdel av påsken.

Den har vært like fin som den første, det er rett og slett deilig med sol, vennebesøk, glade barn som er ute og leker+++
Lørdag vardet først skattejakt for å finne påskeegget så dro vi på butikken for å handle, der møtte Kasper en av bestevennene fra den gamle barnehagen, han spurte om Kasper ville være med han hjem og det var ikke nei i K sin munn, Så da satt han på med de. Jeg og Espen tok oss en lang og god tur på sykkel, det var deilig å trene litt. Etterpå ble det vasking av gulv ,litt rydding og pizzalaging før vi hentet K. Han hadde hatt det helt supert , å de to små har allerede gitt beskjed om det ikke blir lenge til neste gang;)
I dag ringte Irene og lurte på om vi ville være med på tur bak aka arena , det ville vi selvsagt så da møtte vi de nede på stadion og gikk tur til vannet. Barna lekte lenge nede ved vannet og jeg og Irene skravlet, en fin fin tur.
Da vi kom hjem ville K besøke en gutt i barnehagen, så da dro vi til de:) Etterhvert endte de opp her å så kom det 2 gutter til på besøk.

I morgen skal jeg og K til Christine og barna, vi gleder oss til det.



















fredag 22. april 2011

Påske

Det er påskeferie på alle 3 her i huset, dagene er fulle av aktiviteter fra morgen til kveld.
Onsdag dro jeg og K til Lillehammer på besøk til Jeanette med familie, det var veldig koselig å må gjentas igjen veldig snart.
Torsdag dro vi på Kolsåstoppen å etter det var vi hos svigerfar.På kvelden fikk jeg besøk av ei venninne som skulle hente litt sko og klær etter K.
I dag hadde vi besøk av Irene og Malin å etter det dro vi på sykkeltur til Midtgard.


Innimellom dette har K myyyye besøk av nabobarn og han er også på besøk, jeg virkelig elsker at vi har masse barnefamilier i nabolaget.:)

Litt bilder hører vel med.:)








































fredag 15. april 2011

Nye innkjøp

K elsker den mye mikrofleecejakken sin, så nå har vi sikret oss en til i størrelsen over, rød lue har han også fått som passer til vinterdressen kommende vinter, geox joggesko med haimotiv på, en joggebukse fra IOS + en Bergans skallbukse.
Nå mangler vi bare noe vanlige gensere så tror jeg han har det han trenger en stund fremover.












Bilder fra forrige helg og denne uken.:)









Litt av hvert herfra

Forrige helg var over før den startet omtrent,fredagen dro jeg til Drammen sammen med ei venninne å kom sent hjem , lørdag hadde vi besøk av Irene og Malin før jeg dro til Crhistine på kvelden, Søndag var vi på tur i 4 t,vi syklet til basen naturbarnehagen har i skogen, det var en veldig deilig tur.

Denne uken har ikke vært noen god uke akkurat, min svigerinne og svoger fikk en liten engel på tirsdag, han ble født så altfor tidlig.:( Det var utrolig trist å få beskjed om at de igjen fikk ett barn så altfor altfor tidlig, de fikk nemlig det i fjor også. Kasper ble også trist da han fikk beskjed om at lille gutten til tante og onkel døde. Jeg håper at de en dag får det så veldig etterlengtende barnet sitt.
Noen ganger er verden fryktelig urettferdig.


Nå er det helg igjen, i dag har vi hatt besøk av en tidligere nabo og hennes to barn, etter de hadde dratt dro Kasper til en nabogutt og lekte der.:)
I morgen skal vi til Oslo på Kaptein sabeltan show.





mandag 4. april 2011

Helgen er over igjen

Jeg synes på en måte at helgen er over før den egentlig har startet jeg altså, skjønner ikke hvor tiden blir av.
Det har egentlig vært en fin helg da,fredag var vi hjemme, Kasper var og syklet med nabobarna helt til leggetid ,er så deilig nå som våren er her og vi kan være masse ute.

Lørdag fikk vi Sunnmørsbesøk noen timer, etterpå forsvant Kasper til venninna si å det førte til at jeg og Espen fikk dra på handletur alene, det skjer ikke ofte. Når vi kom tilbake dro jeg for å hente Kasper men ble invitert inn i steden og ble sittende i noen timer. Så når vi da kom hjem var det altså leggetid for K.Etter han hadde sovnet dro jeg til ei venninne og skravlet og leverte noen klær:)

Søndag dro vi til Gardermoen først for å møte mammaen min som har væt på kurs i helgen, Kasper lekte i flyet og var storfornøyd med det. Han fikk også flykoffert av mormor, det er jo ikke noe han er vant til så han ble litt overrasket når han åpnet, for hvor var flyet det var bilde av utenpå kofferten da???
Etter mormor hadde dratt på flyet så tok vi turen til Oslo for å hente noe og så videre til Sandvika for å besøke bestefar.
Vi kom hjem til leggetid igjen.

Det var den helgen, å jeg som sa til venninna mi på lørdag at det blir godt at vi ikke har noen planer til uken, vel det var feil. For i går ble det meste av uken fylt opp likevel:)