torsdag 27. januar 2011

Bursdagsinspirasjon

Sjekk de stilige kakene da, på denne siden kan man laste ned oppskrifter, maler til invitasjoner osv.
Tipper poden hadde valt sjørøvertema om han hadde hatt bursdag nå.:)
















Isbjørn of Sweden

Jeg har lenge tenktpå å teste utdet merket, har hørt utrolig mye bra om de klærne , fra de som har hatt de til barna sine.
Så nå har jeg endelig kjøpt jakke å 2 luer, bukse har vi allerede kjøpt men ikke testet ut.Klærne er kjøpt fra nettbutikk i Danmark, var ikke noen her som hadde den blå jakken så.
Jeg vil jo ikke at poden skal h regnklær , så derfor er vi avhengig av klær som holder tett, det skal de her gjøre hvertfall.
Gleder meg til å teste ut.

Dette står om Isbjørn of Sweden på www.sportagile.no





Isbjörn of Sweden
- et bevisst valg!

Små barn driver ekstremidrett hver eneste dag uten særlig anstrengelser. Siden et barn har lettere for både å fryse og svette enn voksne, er det en selvfølge at barn trenger klær som puster og som er vind- og vanntette.

Isbjörn of Sweden er funksjonelle klær til aktive unger mellom 0 og 8 år. Dette er plagg som er spesielt utviklet med tanke på god design og de beste materialer som tåler barns tøffe lek og nærkontakt med naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (ØKO-Tex, resirkulerte fibre).

ISBJÔRN of Sweden har en god miks av plagg med mange kombinasjons-muligheter. Dette er klær som gir barnet en god opplevelse og den beste komfort uansett aktivitet. ISBJÔRN of Sweden består av plagg i fem kategorier: Nærmest kroppen, mellomskikt, skallplagg, fórede plagg og tilbehør.

Utstyrer du ditt barn med plaggkombinasjoner fra ISBJöRN of Sweden, har du plagg som holder. De tåler tøff bruk og de tåler vask og tromling på lav varme uten å miste sin funksjonalitet, farge eller fasong. Men de tørker så fort at tromling ofte er overflødig. Du vil nok oppdage når sesongen er over at klærne kan gå i arv eller selges.

Med ISBJöRN of Sweden vil du oppleve glade og fornøyde barn som tidlig vil elske å være ute og oppleve naturens eventyr...
































Nye klær til meg selv

Hurra, endelig fant jeg noen klær til meg selv også.
Alt fra cream, jeg bare elsker klærne derfra, de har så utrolig mye fint.
S nå har jeg fått meg 2 nye tightser, en strikkejakke,en underkjole og 2 tunikaer:)

























fredag 21. januar 2011

Helg

Huset er nyvasket, skittentøyskurven er nesten tom og huset er rydda, nå er jeg klar for helg:)
I kveld blir det film og god mat med mann og barn.
I morgen skal minitrollet til onkel og tante å sove der, han gleder seg veldig til det. Det er første gangen han sover der,håper det går bra. Han har jo mast om det lenge, så det blir nok bra.
Jeg får besøk av venninner og mannen skal til en kompis.
Søndag skal minitrollet i bursdag til ene nabobarnet.:)

I går var vi på Disney on ice, det syns MT var kjempegøy som han selv sa.



Ønsker alle sammen en god helg





tirsdag 18. januar 2011

Ullfleeceanbefaling

Troll har noen fantastisk gode produkter der, vi har hatt det hvert år siden poden begynte i barnehagen.
Vi startet med hel dress , nå er det todelt som gjelder. Da kan han bruke buksen inne i barnehagen å så bare putte på jakken når han skal ut.
Passer fint som mellomlag under ytterdressen det.
Vi har allerede kjøpt inn nytt til vinteren igjen, det var nemlig igjen halv pris på familiebutikken, å da benyttet vi oss av det.

Her er bilder av den todelte:



















mandag 17. januar 2011

Jakten på en barnevakt

Jepp den har nå startet.
Jeg savner å kunne ta turen ut sammen med min kjære avogtil, man trenger litt tid for seg selv også selv om man har barn.
Min familie bor jo da 50 mil unna, må innrømme at noe av det jeg synes er kjipt med det er at vi ikke har noen som vil ha mini frivillig. Vet de hadde hentet han i barnehagen, tatt han med på turer, hatt han på overnatting osv, savner det kjenner jeg.
Både for vår del og for mini sin del, han syns det er stas å være hos andre å bli hentet av andre.
Vi har hatt ei flott barnevakt hittil, men hun begynner å få et travelt liv å kn dermed ikke så ofte:(

Så nå tenkte jeg å prøve å finne en barnevakt , noen som ikke bor altfor langt unna her sånn at personen kan hente i barnehagen også innimellom når vi sliter med å hente han.

Så håper jeg vi finner noen etterhvert:)











søndag 16. januar 2011

Bilbane

Se denne kule bilbanen da, den hadde vært genial på poden sitt rom.Han elsker å kjøre rundt på bilene sine, men mangler en bilbane å kjøre på.

Nå kan denne geniale bilbanen vinnes, vi er med i konkuransen, om dere vil være med så finner dere konkuransen her.




http://guttelusbloggen.blogspot.com/2011/01/vinn-bilbanestickers.html#comments














onsdag 12. januar 2011

Første del av ferien er bestemt

Hit skal vi, tipper poden blir storfornøyd med den plassen her ja.:)

Dette sto i vg: De ga plssen terningkast 6!

Daftö Resort: Barnas badeparadis



Dette er en enorm campingplass med 650 plasser, og har «alt» inkludert egen bilvaskehall! Men plassen har likevel klart å beholde mye av campinglivets sjarm.

Det har mange nordmenn skjønt, for det er mange norske gjester her, spesielt «fastboende».

Telt- og vognplassene ligger skrånende ned mot sjøen og plassen er delt opp i en nord- og en sørdel, atskilt av veien ut til Saltø. Alle veiene til plassene er asfaltert så det er ypperlig å bruke sykkel og sparkesykkel her.

Alle barnefasilitetene har pirattema, så også lekelandet øverst på campingen. I tillegg finnes det fem mindre lekeplasser spredt rundt.

Det er ikke alltid sol og varmt vær i Skandinavia. Men på Daftø kan du kose deg i de oppvarmede bassengene selv om det pøser ned!

Daftø ligger innaskjærs og har to små strender med badebrygge, stupetårn og vannsklie. I tillegg kan du sykle ut til de herlige strendene Saltø og Tjernø noen kilometer lenger ut.

Restauranten serverer middagsbuffé, à la carte og pizza til overkommelige priser. I tillegg finnes det tre mindre cafeer som også serverer varm mat.

Dersom man ønsker mer enn late dager på stranden, er det et vell av aktivitetstilbud: barneklubb, massasje, morgenyoga, båtutleie og daglige kveldsshow. Man kan også ta en båttur til Kosterøyene.

























tirsdag 11. januar 2011

Ferie 2011

Er vel på tide å tenke litt på det også..
I år blir det litt mer lavbudsjett enn før gitt...
Poden vil til Sabeltann og dyreparken, der var vi i fjor så jeg har vel ikke så lyst dit i år.
Syden en plass? Muligens, men da må det bli før juli...
Danmark? der har vi vært mange ganger og trives forsåvidt også, så mulig vi drar dit å tar turen innom legoland..

Ellers er Sverige også en mulighet, da blir det muligens til Vimmerby.

Vi skal hvertfall på hytta, det er det eneste som er sikkert.Håper vi får litt besøk der også.
Skal også besøke litt venner og familie rundt omkrin i landet:)















Sabeltanngenser

Poden har som kanskje noen har fått med seg fullstendig Sabeltanndilla.
Til jul fikk han altså en Sabeltann genser som farmoren hans hadde strikka, gjett om han er fornøyd. Det hadde ikke vært lett å få ta i oppskriften, siden den har gått ut av produksjon men hun fikk tak i den tilslutt.
Svigermor er utrolig flink til å strikke , jeg setter veldig stor pris på alt hun har strikket til poden, for det er ikke rent lite opp gjennom årene.

Her er bilde av genseren med Sabeltann, bildet er foreløbig lånt siden kameraet mitt er sporløst borte.




















Litt mer shopping

Får aldri nok ull til poden, denne gangen er det Troll ull vi har handlet.









Vinterjakke fra Minymo har han også fått , til meg selv ble det en singlet fra Kaffe og en Lilla tunika fra Anemone, fant bare bilde av rosa da ..








Jula 2010

Er vel på tide å oppdatere bloggen...
Jula var vi som sagt i volda, jeg og poden dro 17 desember så vi fikk litt tid før jul der også. Da fikk vi besøkt både den ene og den andre, greit å få gjort det også.
Espen kom lillejulaften, det var så vidt han kom grunnet bombetrusselen som var på Gardermoen. Han rakk det heldigvis, takket være snille folk på Gardermoen.
Julaftn ble feiret hos min søster, det ble en fin dag for alle tror jeg.
1 juledag var det juleselskap å 2 juledag dro vi hjem. Resten av julen ble vi voksne liggende utslått. Poden holdt seg frisk men jeg og Espen lå rett ut. Så nyttårplanene våres gikk i vasken dessverre. Vi endte begge på Antibiotika kur til slutt, Jeg pga hals og ørebetennelse, Espen grunnet streptokokker begynnende lungebetennelse.Nå er vi på vei til å bli friske igjen å hverdagen har startet igjen.
Her er litt bilder fra julen., noen gaver er også megd men ikke alle. Vi har nemlig feiret jul 3 ganger ellerhatt pakkeåpning 3 ganger hvertfall.