søndag 24. januar 2010

Helg:)

Vi har kost oss masse, fredag fikk Kasper være lenge oppe å se korslaget,lørdag var vi ute på aketur og lekte i barnehagen her borte.
I dag er planen å dra på lekeland sammen med Malin og Irene:)
Espen har vært hos en kompis så det harbare vært meg å minitrollet.

Om 5 dager skal poden hørseltestet på Drammen sykehus, spent på å se om han har nedsatt hørsel eller ikke. Han sier mye hæ, men det kan jo henge igjen fra tiden før han fikk dren og ikke hørte noe. Eller det kan være alderen, de hører det som passer de enkelte ganger tror jeg. Men vi får se hva testen viser, etter han har sjekket hørselen skal vi inn til ørelegen igjen. Han mistenkte jo i desember at poden sine polypper har vokst ut igjen å må fjernespå nytt:( Er jo bare 1 år siden sist, å med det som skjedde da så kan jeg ikke si det frister å gå gjennom det samme igjen. Det er noe av det verste jeg har vært borti med Kasper noen gang.
Trenger ikke bli lik opplevelse, men man vet aldri.

Stolene har kommet i hus

Da er det bare å piske mannen til å få flytta, tvbenken og få lagt kabel dit tv skal. Kjenner jeg han rett tar det tid som alltid;)
Nå er det bare å finne ett lite bord som skal stå mellom stolene å en bokhylle. Aller helst i shabby stilen men det er jamen ikke lett å finne.

søndag 17. januar 2010

Ny lampe til barnerommet


På sikt har vi planer om å lage planetrom til poden, han er nok litt liten ennå . Falt pladask for den lampen her som skal henges opp.


lørdag 16. januar 2010

Nye stoler kjøpt inn:)


Endelig fant vi noen stoler som kan godkjennes av meg, alle er fornøyde. Stolene skal hentes neste uke i Oslo, hadde ikk eplass i bilen i dag.


torsdag 14. januar 2010

Leker meg med bilderedigering og montasjer for tiden







Kjøp av stoler til tvkroken vår.


Det er ingen lett sak, jeg er kresen .. Har lett i ett par mnd nå uten å finne noe. Nå vurderer jeg å kjøpe de her, så får jeg heller finne de perfekte stolene en annen gang..



Shoppet til både liten og stor

Trolldress med ullfleecefor
Troll regnbukse




Minymo strømpebukse






Troll regnvotter




Troll ullfleecebukse og jakke












Minymogenser






































Mor i heimen har fått seg tunikaer og cardigan.



































Ny blogg åpnet

Den andre bloggen kunne ikke passordbeskyttes så da åpnet vi en ny.

Hjemme med poden i dag, jeg har fri og da har han også det:) herlig å bare kose seg sammen.Han har sett litt på barnetv, så har vi lekt med biler å laget mat på lekekjøkkenet.Til middag blir det pannekaker, tror det er 1 år siden sist men nå ville kasper ha det så.